Liedjevanjekind.nl is online!
Er is opnieuw een Tricksound-dochtertje geboren. De website: www.liedjevanjekind.nl is vanaf heden online. Een origineel kado van je eigen peuter. Een pianoliedje met je kind in de hoofdrol. Snel, eenvoudig en veilig online besteld.

lvjk-logo-kleur-001 bijgesneden

 

RecordingParty.tricksound.nl is online!
De RecordingParty, het professioneel opnemen van een liedje tijdens kinderverjaardagen, blijkt een groot succes. Vorig weekend zijn we op de verjaardag van Roos geweest. Zij werd 11 jaar. Zie het resultaat hieronder.

Inmiddels is er een nieuwe website online van waaruit u zelf een RecordingParty kan boeken. Check: http://recordingparty.tricksound.nl.

DSC03069

 

Tricksound voor al uw kinderverjaardagen
Afgelopen weekend is Tricksound op de kinderverjaardag van Maud geweest. In totaal 10 meisjes hebben het lied “Bewegen is gezond” van Kinderen voor Kinderen ingezongen in de mobiele studio. Het eindresultaat na het editen en mixen werd erg enthousiast ontvangen. Alle kinderen hebben een mp3 opgestuurd gekregen en een filmpje met de genomen foto’s is te zien op youtube. Bekijk hieronder het eindresultaat. Ook interesse in een originele kinderverjaardag? Neem contact op met Tricksound.

 

Showreel van Magneds online
De nieuwe website van het reclamebureau Magneds is online.  Tricksound heeft het sound design gedaan voor de showreel op basis van het nummer Bumpy Road van C-mon en Kypski. Check hem hier:

Nieuwe single Tuna is verkrijgbaar
De nieuwe single “The Call” van Tuna is verkrijgbaar via de grotere online muziekaanbieders als ITunes, Spotify en Amazon. Kijk op www.tunaphonic.com of op facebook via www.facebook.com/Tunaphonic voor meer info. Kijk op deze site bij samples voor een sample van The Call.

the-call3-klein1

 Comments are closed.