Op deze pagina vindt u de portfolio van Tricksound met daarin een aantal voorbeelden van producties uit de afgelopen jaren in verschillende categorieën.

Laura
Een paar weken voor sinterklaas kwam Laura van der Heijden van 15 jaar met de vraag of ze bij Tricksound een zelfgeschreven liedje mocht opnemen als sinterklaas-surprise voor haar vader. Dat kon zeker natuurlijk. De opname is supermooi geworden en haar vader ontzettend blij verrast en ontroerd. Hij schijnt hem iedere dag een paar keer te luisteren en dat begrijpen wij wel. Een erg mooi liedje en supermooi en oprecht gezongen door Laura. Check hem hieronder!

Tuna
De laatste single van funky hiphopband Tuna! Tricksound heeft het nummer dat “The Call” heet, mede-geproduceerd, – gearrangeerd en gemixed. Check hem hieronder. Het nummer is ook te downloaden via o.a. ITunes en te beluisteren op Spotify.

 


 

Eind 2011 is het eerste album van funky hiphopband Tuna officiëel uitgebracht. Tricksound heeft het album dat “Isle of Tuna” heet mede-geproduceerd, – gearrangeerd en gemixed. Hier een kleine compilatie.

TomTom pop the question
Hoe valt een consumentenelektronica merk op in de piekperiode voor kerst? En wie is er in staat een nogal prijzige TomTom voor je te kopen als je er naar zou vragen? Het antwoord is niet eens zo moeilijk: richt je op de persoon in je leven die onvoorwaardelijk van je houdt. TomTom helpt je daarom die ene belangrijke vraag voor te leggen: wil je…. een TomTom voor me kopen voor kerst?

Bureau Black Magic Marker uit Amsterdam creëerde  deze viral. Tricksound componeerde de muziek.

 

Brabant 900
De leader van het cultuurhistorische programma “Brabant 900” van Omroep Brabant TV, gecomponeerd door Tricksound. Van de openingsleader zijn 4 afgeleiden gemaakt als achtergrondmuziek tijdens het programma.

Hieronder de eerste aflevering van het programma

 

Audio- of soundlogo’s
Tricksound produceert ook soundlogo’s (ook wel audiologo’s genoemd) op maat voor bedrijven. Dit zijn geluiden of melodietjes die in uw hoofd direct gelinkt worden aan een bedrijf of product. Een voorbeeld van een op maat gemaakt audiologo door Tricksound is geproduceerd voor Heja Projectontwikkeling. Beluister hem hieronder.

Van de Zande Garantiemakelaar
Een voorbeeld van de bedrijfsfilm van Van de Zande Garantiemakelaar met door Tricksound gecomponeerde achtergrondmuziek;

 

 

Lichte Dichter
De brabantse band Lichte Dichter kent een nauwe samenwerking met Tricksound. De cd Kruisvaarder werd mede-geproduceerd en gearrangeerd door Tricksound. Hieronder een paar voorbeelden van het album Kruisvaarder.

 Comments are closed.