PODCASTS

 

Streamen is de toekomst! Het aantal podcast luisteraars groeit elk jaar gestaag. Om op te vallen moet een podcast van hoge audiokwaliteit zijn. Podcasts zijn namelijk een krachtige marketing tool voor merken, bedrijven en individuelen om te verbinden met hun publiek. Je kunt heel dichtbij je doelgroep komen en mensen volledig meenemen in jouw wereld. Zo vergroot je het merkbewustzijn bij je potentiële klanten met een mix aan content over zowel je merk zelf als over gerelateerde andere onderwerpen die je doelgroep zal inspireren.

 

Met een podcast grijp je de aandacht én houd je deze op een meeslepende manier vast. Podcasts passen daarnaast goed in onze drukke levens waar we op zoek zijn naar entertainment voor onderweg of in het uitvoeren van dagelijkse taken thuis.

 

Heb je een idee voor een podcast, maar geen idee hoe je dat technisch en muzikaal aanpakt? Tricksound kan je alles uit handen nemen, van kwaliteitsopnames op locatie of in de Tricksound-studio, muzikale omlijsting, voice-over, editen, mixen, masteren en het publiceren op platforms zoals Spotify. Daarnaast is Tricksound erg goed in staat om mee te denken over de inhoud bij het opnemen en editen.

 

Enthousiast geworden? Neem geheel vrijblijvend contact op met Tricksound voor meer informatie over of een offerte voor het maken van een podcast.